PREVAJALCI, LEKTORJI

Zaradi širitve ponudbe k sodelovanju vabimo usposobljene in zanesljive lektorje za slovenski jezik in prevajalce za angleščino, nemščino, hrvaščino, srbščino, makedonščino, španščino, francoščino, italijanščino, češčino, slovaščino, poljščino, ruščino, madžarščino, finščino, švedščino, kitajščino in druge jezike.

Ponudbo z življenjepisom pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

AVTORJI

Iščemo:

-        prozna dela,
-        dramska dela,
-        poezijo,
-        duhovne in druge priročnike,
-        kuharske knjige,
-        eseje,
-        strokovno literaturo,
-        eksperimentalno pisanje,
-        drugo.

Založba ne želi omejevati nikogaršnje ustvarjalnost - ne glede na obliko ali vsebino, v kolikor ta ni žaljiva. Prav tako ne sme spodbujati k nasilju ali nestrpnosti.

Vabimo vas, da nam svojo elektronsko knjigo pošljete v neobvezno oceno na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Knjigi dodajte predstavitev, ki naj na eni do dveh A4 straneh vsebuje:

osnovne podatke o avtorju (ime in priimek ali psevdonim, leto rojstva, morebitno dosedanje udejstvovanje in bibliografijo, osebna predstavitev), opis področja, v katerega knjiga spada, ter kratko vsebino knjige, s katero nas boste prepričali.