PREVAJALCI, LEKTORJI

Zaradi širitve ponudbe k sodelovanju vabimo usposobljene in zanesljive lektorje in prevajalce za angleščino, nemščino, hrvaščino, srbščino, makedonščino, španščino, francoščino, italijanščino, češčino, slovaščino, poljščino, ruščino, madžarščino, finščino, švedščino, kitajščino in druge jezike.
Ponudbo z življenjepisom pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

AVTORJI

Iščemo:

-        prozna dela,
 
-        dramska dela,

-        poezijo,

-        duhovne in druge priročnike,

-        kuharske knjige,

-        eseje,

-        strokovno literaturo,

-        eksperimentalno pisanje,

-        drugo.

Založba ne želi omejevati nikogaršnje ustvarjalnost - ne glede na obliko ali vsebino, v kolikor ta ni žaljiva. Prav tako ne sme spodbujati k nasilju ali nestrpnosti.

Vabimo vas, da nam svojo elektronsko knjigo pošljete v neobvezno oceno na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Knjigi dodajte predstavitev, ki naj na eni do dveh A4 straneh vsebuje:

-        osnovne podatke o avtorju (ime in priimek ali psevdonim, leto rojstva, morebitno dosedanje udejstvovanje in bibliografijo, osebna predstavitev),

-        opis področja, v katerega knjiga spada, ter kratko vsebino knjige, s katero nas boste prepričali.

-