Literatom!


DigitPen je založba, ki sledi digitalni dobi in se zaveda, da prodaja elektronskih knjig tudi pri nas skokovito narašča. E-knjiga je sodoben in zmeraj bolj popularen medij s številnimi prednostmi in z velikim potencialom. Je lahko dostopna, cenovno ugodna, praktična in prenosljiva elektronska vsebina z umetniško in intelektualno vrednostjo, ki jo je mogoče brati na pripravni prenosljivi napravi, imenovani e-bralnik, ter na večini računalniških naprav (na namiznem računalniku, prenosniku, tabličnem računalniku, dlančniku, na pametnem telefonu, iPhonu, iPodu idr.). Elektronska knjiga omogoča, da s seboj nosimo svojo lastno knjižnico.

Elektronska izdaja dopolnjuje tiskano in je v nobenem pogledu ne ovira, zato DigitPen avtorje vabi k objavi:
1.    proznih del,
2.    dramskih del,
3.    poezije,
4.    razprav,
5.    duhovnih in drugih priročnikov,
6.    kuharskih knjig,
7.    esejev,
8.    strokovne literature,
9.    eksperimentalnega pisanja,
10.    drugega.

DigitPen temelji na osebnem pristopu, avtorjem nudi visok odstotek od prodane knjige in omogoča objavo v zmeraj bolj razširjenem mediju. Ob razširitvi na svetovni splet ponuja možnost prevoda v angleščino ter s tem doseganje širšega kroga bralcev.

Če bi želeli sodelovati, vas vabimo, da nam predloge pošljete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Knjigi dodajte predstavitev, ki naj na eni do dveh A4 straneh vsebuje:
-    osnovne podatke o avtorju (ime in priimek ali psevdonim, morebitno dosedanje udejstvovanje, osebno predstavitev),
-    opis področja, v katerega knjiga spada,
-    kratko vsebino.

Se beremo!

DigitPen