Kakovostno in ugodno prevajanje besedil iz slovenščine v španščino ter prevajanje iz španščine v slovenščino je ena izmed možnih kombinacij, ki jih ponujamo pri prevajalski agenciji DigitPen.
Za prevodi iz španščine v slovenščino in iz slovenščine v španščino stojijo usposobljeni ljudje z univerzitetno izobrazbo, naravni govorci (za lekturo španskih prevodov in besedil) z ustreznimi izkušnjami, ki svoje delo opravijo hitro in strokovno. Španski prevajalci pri DigitPenu so usposobljeni za prevajanje vseh področij - ekonomije, prava, naravoslovnih znanosti, družboslovnih znanosti, računalništva, humanističnih in literarnih besedil … 

Zakaj španščina?

Španščina je po številu govorcev  tretji najbolj razširjeni jezik na svetu. Kot prvi jezik ga govori okoli 440 milijonov ljudi, kar ga uvršča na drugo mesto po razširjenosti jezika, obvlada pa ga okoli 490 milijonov govorcev. Potreb po prevodih v španščino tako ne manjka.


Kaj prevajamo v španščino?

Na kratko: v španščino prevajamo vse vrste besedil. Pri DigitPenu nudimo prevode dokumentov, spričeval, pogodb, spletnih strani, zasebnih in poslovnih pisem, v španščino prevajamo strokovne članke, povzetke člankov, povzetke diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog, nudimo španske prevode reklam, navodil, receptov in raznovrstnih tekstov, ki jih stranke potrebujejo.


Zakaj prevode v španščino zaupati prevajalski agenciji DigitPen?

Pred konkurenco nas postavljajo veščine, vestnost, usposobljenost, izkušnje, prijaznost in izjemno veselje do prevajanja.
- Zagotavljamo kvalitetne, strokovne in natančne prevode v španski jezik,
- prevod vključuje tudi lekturo besedila,
- cene španskih prevodov so ugodne,
- prevode vrnemo v dogovorjenem roku,
- naši prevajalci španščine so naravni govorci in domači strokovnjaki na področju prevajanja, imajo ustrezno izobrazbo in večletne izkušnje s prevajanjem iz slovenskega v španski jezik ter obratno,
- ker za prevodi stojijo prijazni ljudje, ki prisluhnejo strankam in upoštevajo njihove želje in pričakovanja,
- ker zagotavljamo anonimnost in varovanje podatkov,
- ker nam zaupajo številne zadovoljne stranke!


Prevajanje španščine - cenik

Za cene prevodov iz španščine v slovenščino in iz slovenščine v španščino ter za lektoriranje besedil v španskem jeziku preverite naš cenik prevajanja (prevajanje - cenik).

Kontakt za prevajanje španskih besedil: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po telefonu 041/913-692.