Sneaky: Tales of the Yellow Kitty

Niko Bergles

 

ISBN 978-961-6925-22-8

 

Sneaky je razvajen odebeljen muc, ki si domišlja, da je kralj v hiši, kjer živi. Rad se igra, uničuje stvari v stanovanju in manipulira s svojim gospodarjem. Njegovo življenje je bilo skoraj popolno, dokler se njegov gospodar ni odločil, si bo nabavil tudi psa. Sneaky postane ljubosumen, jezen in se skuša znebiti novega tekmeca. Le kako se bo spopadel z novo situacijo?

Ilustracije so barvite, zabavne in lepo dopolnjujejo humoristično zgodbo za otroke in odrasle otroke. Knjiga ponuja pozitivno sporočilo, na koncu pa ima še mini igro z labirintom.


Sneaky is a spoiled fat kitty and fancies himself the king of the house. He likes to play, destroy things in the apartment and manipulate his owner. His life was almost perfect until the day the owner decides to get a pet dog. Sneaky gets jealous, angry and tries to get rid of the new rival. How will he deal with the new situation?

The illustrations are colourful, funny and complement the humorous story for children and adult children. The book conveys a good lesson and in the end it even has a mini maze game.