Lektoriranje v slovenskem jeziku - cenik

Vrsta besedila in težavnostna stopnja

Diplomske naloge

Splošna besedila

Strokovna besedila

Pravopisna, slovnična in stilna lektura

1,5-1,8 €

2,5 €

3 €

Zahtevnejša stilna lektura

2,5 €

3 €

3,5 €

Kadar se zelo mudi, vam omogočamo tudi hitro oziroma prednostno lekturo diplomske naloge. Prednostna lektura diplome (lektoriranje v 24-ih urah) in lektoriranje za vikend: 2,5-3 € na lektorsko stran (1500 znakov brez presledkov).


Lektoriranje v tujih jezikih - cenik

Vrsta besedila in težavnostna stopnja

Splošna besedila

Strokovna besedila

 

8€/1500 znakov

10€/1500 znakov

 

Popusti:

  • popust na daljše tekste − po dogovoru,
  • popust na tekste objavljene pri Založbi DigitPen − po dogovoru.


Dodatne storitve:

  • možnost hitre lekture v 24-ih urah.

* Cene veljajo za 1 prevajalsko/lektorsko stran  (1500 znakov brez presledkov).

 

Ugodna cena lektoriranja

Ni pomembno le to, da je lektura opravljena vrhunsko, ko iščemo primernega izvajalca, preverimo še ceno storitve. V podjetju DigitPen se skušamo strankam približati tudi s tem, da ponudimo cenovne rešitve, ki jih ne udarijo preveč po žepu, a lektorju vseeno omogočajo dostojno plačilo.  

V vsakem primeru pa vam zagotavljamo hitro in kakovostno lektoriranje. Cena je odvisna od vrste besedila in naglice, s katero je potrebno besedilo urediti. 

Diplomske naloge in lektoriranje – cena je prilagojena študentski denarnici

Najugodnejšo ceno nudimo za lektoriranje diplomskih nalog, saj se zavedamo, da študentski žep ni vedno najgloblji, lektura njegovega zaključnega dela pa je večinoma obvezna. Da bi zaključek študija potekal s čim manj stresa, smo oblikovali ugodne cene lektoriranja diplomskih nalog, ob tem pa ponudili tudi možnost prevoda povzetka in tehničnega oblikovanja – tako lahko hitro in ugodno uredite vse na enem mestu. 

Hitro lektoriranje – cena za lekturo v 24-ih urah

 Če se zelo mudi in želite, da vam vaše besedilo vrnemo ekspresno, v 24-ih urah ali prej, potem je cena zastavljena nekoliko višje, in sicer z razlogom. V primeru nuje moramo kakšno drugo besedilo dati na stran; da lahko vaše vrnemo v 24-urnem roku, pa mora lektor večkrat delati več kot 8 ur na dan ali celo zvečer/ponoči, zato je dodatna stimulacija nujna. Besedilo vrnemo v 24-ih urah, če obseg to dopušča, zato tekst vedno najprej pošljete v neobvezno oceno.