Lektoriranje diplomskih in magistrskih nalog ter doktorskih disertacij s prevodom povzetka!

Študij zaključimo z diplomsko, magistrsko ali doktorsko nalogo, ki mora biti tudi kvalitetno lektorirana, da je končni izdelek znanstveno, strokovno in tudi lepopisno brezhiben. Za ugodno, hitro in kvalitetno lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog in doktorskih disertacij poskrbimo mi, po želji pa vam nudimo tudi ugoden prevod povzetka.

 

Kako poteka lektoriranje diplomskih nalog pri lektorski agenciji DigitPen? 

Ko je vaša diplomska naloga končana ali se vaše delo bliža h koncu, nam lahko na naš elektronski naslov (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) oddate povpraševanje o lektoriranju diplomske naloge. V najkrajšem času vam odgovorimo z ugodno ponudbo, ki vključuje vse, kar potrebujete. Določimo način dela, rok oddaje ter ceno lektoriranja vaše diplomske naloge. Če vam ponudba ustreza, nam posredujete diplomsko, magistrsko ali doktorsko nalogo v Wordovi datoteki. PDF datoteka za lektoriranje ni primerna, saj vanjo ne moremo vnašati pravopisnih in stilnih popravkov, so pa vsi vaši podatki ter vsebina naloge zaupni in skrbno varovani.

Pred lektoriranjem diplomske naloge se z avtorjem posvetujemo o morebitnih posebnih pričakovanjih, ki so lahko odvisna od zahtev posamezne fakultete oziroma mentorja ali od želj avtorja, nato pa gre vaše besedilo v lektoriranje izkušenemu lektorju. Vsi lektorji imajo ustrezno izobrazbo, ki jo lahko dokažemo s kopijo diplome, brezplačno pa vam izdamo tudi potrdilo o opravljeni lekturi oziroma podpišemo obrazec o lektoriranju vaše fakultete.

Lektoriranje diplomskih nalog vključuje popravljanje pravopisnih in slovničnih napak, ki jih vstavimo neposredno v besedilo, morebitne stilne predloge pa vam ponudimo v komentarjih ob straneh. V kolikor stilnih popravkov ni veliko, jih med lektoriranjem diplomske naloge opravimo brezplačno, v primeru večjih posegov v stilno strukturo (na željo avtorja) pa se z avtorjem dogovorimo o nekoliko višji ceni, ki je odvisna od količine opravljenega dela oziroma časa, ki ga za lektoriranje diplomskih nalog potrebujemo. V nobenem primeru pa besedila samovoljno ne spreminjamo, poskrbimo le za pravopisno korektnost lektorirane diplomske naloge in pri tem pazimo, da se ohrani izviren stil pisca. Po opravljenem delu vam vrnemo dve datoteki – eno z vidnimi popravki, kjer lahko sledite vsem spremembam, ki smo jih tekom lektoriranja opravili, ter prečiščeno besedilo, ki je pravopisno brezhibno ter pripravljeno za tisk ali oblikovanje.

Lektoriranje diplomskih nalog

Lektorirane diplomske naloge vrnemo v 2 do 3 delovnih dneh. V primeru nuje omogočamo tudi hitro lektoriranje diplomskih nalog v enem dnevu in lektoriranje čez vikend ali za praznike, saj razumemo, da so študentje zaradi obilice dela in bližajočih se rokov večkrat v časovni stiski ter potrebujejo lektorirano nalogo takoj. Lektoriranje magistrskih in doktorskih nalog po navadi traja dlje časa, saj gre za daljša in tudi znanstveno zahtevnejša besedila, rok oddaje pa je odvisen od količine teksta in tudi od avtorjeve nuje. Magistrsko ali doktorsko nalogo običajno lektoriramo v 3 do 5 dneh.

 

Lektoriranje diplomskih nalog pri lektorski agenciji DigitPen vključuje:

  • odpravljanje pravopisnih napak,
  • natančno preverjanje slovnične pravilnosti,
  • po želji poskrbimo ali predlagamo tudi stilne popravke diplomske naloge, a na tak način, da ne spremenimo izvirnega sloga avtorja.

 

V vsakem primeru pa imamo posluh za stranke in se v največji možni meri trudimo, da boste z našimi storitvami popolnoma zadovoljni.