Varnost elektronskih knjig

Nakup in prenos elektronske knjige je popolnoma varen. Možnosti okužbe vašega računalnika z virusom ni, saj je elektronska knjiga datoteka z besedilom in slikami, kjer se neželeni programi ne morejo zagnati.

Vračanje elektronskih knjig

Žal prenesene elektronske knjige ni mogoče vrniti. Ob knjigi je natančen opis vsebine, nekaj besed o avtorju in odlomek, kar kupcu omogoča lažjo odločitev pri izbiri knjige.

Način naročanja

Elektronsko knjigo kupite preko elektronske trgovine z nekaj enostavnimi kliki.

Izguba elektronske knjige

Registriranim kupcem lahko elektronsko knjigo ob morebitni izgubi kadarkoli ponovno pošljemo. Potrebujete le registracijsko uporabniško ime, potrditveni e-mail, naročniško številko, račun ali kak drug podatek s katerim dokazujete svoj nakup.

Tiskanje in reproduciranje kupljenih elektronskih knjig

Tiskanje elektronskih knjig je zaradi zaščite avtorskih pravic kaznivo.

Kaj je interaktivna slikanica

Interaktivna slikanica je slikanica, ki otroku omogoča bolj aktivno sodelovanje. Ponuja privlačne in zanimive funkcije, navdušuje in spodbuja k učenju branja. Ob tekstu ponuja številne druge možnosti in sodobno tehnologijo, ki goli tekst spremenijo v pravo interaktivno doživetje. Slike, animacije, zvok, govor in glasba so samo nekatere izmed možnostih, ki jih interaktivna slikanica omogoča.

Kaj je glasovna knjiga

Glasovna knjiga je knjiga z branim tekstom. Primerna je za slepe in slabovidne ljubitelje literature, ljudi z disleksijo ali drugimi težavami branja ter za vse ostale, ki se vsaj občasno radi prepuščajo udobju branega teksta. Poslušate jo lahko na kateremkoli računalniku in drugih elektronskih napravah za predvajanje zvoka (digitalni predvajalniki zvoka, ipod ipd.). Lahko jih shranimo na prenosni predvajalnik zvoka in uživamo v njih tudi na poti. So tudi odličen učni pripomoček ter nam prihranijo čas, saj jih lahko poslušamo praktično kjerkoli.

Za tehnično pomoč ali kakršna koli dodatna vprašanja v zvezi z elektronskimi knjigami smo dosegljivi po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..