Kje, kdo, kaj?

Najprej je bil Veliki pok. Menda. Nato so se začeli tvoriti atomi in molekule in plini in nekako iz tega tudi snov. Menda. Idejni vodja založbe je doktorica literarnih znanosti in se na fiziko ne spozna prav dosti. Tudi kemija ji je španska vas.
Ve pa nekaj o literaturi.
Ve, da so bili vsi veliki pisatelji nekoč večji in manjši otroci s sanjami o besedah in o iskanju najlepšega razodetja jezika.
Ve, da se literarna umetnina prične z majhnimi sanjami o veliki in nepozabni zgodbi, ki živi svoje vzporedno in morda neskončno življenje še z zanamci. 
Ve, da velike stvari nastanejo iz drobnih sanj.

Izdajanje elektronskih knjig
Izdajamo elektronske knjige že priznanih avtorjev ter ponujamo možnost še neuveljavljenim piscem, da objavijo svoje literarno delo in ga predstavijo širši javnosti.

Ponujamo:
1.    izdajo elektronske knjige,
2.    recenzijo, oceno elektronske knjige,
3.    oblikovanje elektronske knjige,
4.    promocijo elektronske knjige (spletna promocija in promocija v okviru finančnih zmožnosti ter glede na individualno oceno kakovosti).

Iščemo:
1.    prozna dela,
2.    dramska dela,
3.    poezijo,
4.    duhovne in druge priročnike,
5.    kuharske knjige,
6.    eseje,
7.    strokovno literaturo,
8.    eksperimentalno pisanje,
9.    drugo.

Založba ne želi omejevati nikogaršnje ustvarjalnost - ne glede na obliko ali vsebino, v kolikor ta ni žaljiva. Prav tako ne sme spodbujati k nasilju ali nestrpnosti.

Vabimo vas, da nam svojo elektronsko knjigo pošljete v neobvezno oceno na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Knjigi dodajte predstavitev, ki naj na eni do dveh A4 straneh vsebuje:
-    osnovne podatke o avtorju (ime in priimek ali psevdonim, leto rojstva, morebitno dosedanje udejstvovanje in bibliografijo, osebna predstavitev),
-    opis področja, v katerega knjiga spada,
-    kratko vsebino knjige, s katero nas boste prepričali. 

Zakaj najeti oblikovalca za oblikovanje naslovnice?
1.    Profesionalna naslovnica poveča prodajo knjige za približno 18%.
2.    Naslovnica je prav tako pomembna kot vsebina. Lepa in profesionalna naslovnica knjige vam bo prinesla prednost pred konkurenco.
3.    Za profesionalno oblikovano naslovnico je potrebno strokovno znanje – posebej, kadar gre za rokovanjes programi za oblikovanje.
4.    Zadovoljstvo - osupljiv dizajn tudi vizualno dopolni knjigo in nesporno pripomore pri njeni promociji in ustvarjanju znamke.