ISBN 978-961-6925-28-0 (pdf)

 

Vsak podjetnik na svoji poslovni poti nujno potrebuje dobro in zanesljivo računovodstvo. IN-FIT, d. o. o. se je izkazal kot zanesljiv sopotnik skozi včasih viharne in zapletene računovodske zakone in pravila. Zame skrbijo že več let in ker jim popolnoma zaupam, se lahko sama posvetim svojemu delu, brez skrbi. Res pa moramo kdaj tudi sami kaj storiti in priročnik pred vami je odlična pomoč pri uspehu – v njem je na enem mestu pregledno zbrano vse, kar potrebujemo za ustanovitev in vodenje s. p.-ja ali d. o. o.-ja.

Dr. Katja Bergles Bricman,

prevajalska in lektorska agencija DigitPen

Z gospo Simono Klančnik, direktorico podjetja IN-FIT, d. o. o. iz Maribora, sodelujemo že več kot 15 let. Za naše podjetje ELMIS d. o. o. iz Maribora opravlja finančno-računovodske storitve in s svojo strokovno ekipo skrbi za celoten finančni inženiring. Posebej cenim njihovo natančnost, hiter pretok informacij in strokovnost. Redno in sprotno nas seznanjajo z novitetami na finančnem in računovodskem področju. Vedno najdejo ustrezno rešitev tudi v situaciji, ki je na prvi pogled videti nerešljiva. Zaradi profesionalnega odnosa bi sodelovanje z njimi priporočala tudi drugim. 

Čeprav sem že upokojena, še vedno z največjim veseljem delam oz. pomagam pri različnih poslih v našem družinskem podjetju, ki posluje že 27 let.

Pri mojem delu, predvsem v obdobju aktivnega delovanja, me je najbolj motiviralo dejstvo, da sem lahko samostojno opravljala svoje delo, da smo skupaj z družinskimi člani sami sprejemali pozitivne odločitve za nadaljnji razvoj podjetja, predvsem pa želja, da bomo pošteno, marljivo in pogumno nadaljevali zastavljeno pot. 

Moj nasvet za podjetnike je, da bodite pogumni in pošteni, predvsem pa verjemite vase in v svoje odločitve. Pošteno delo in medsebojni poslovni odnosi pa naj bodo navdih za nadaljevanje ali začetek ustvarjanja resničnosti na zastavljeni poslovni poti.

Majda Heinrich, 

lastnica podjetja Elmis, d. o. o.

 

Z gospo Simono Klančnik in z računovodskim podjetjem IN-FIT, d. o. o. uspešno sodelujemo že več kot deset let. V začetni fazi je bilo sodelovanje omejeno izključno na storitve kompenzacij, v nadaljevanju se je razširilo še na ostale storitve, ki jih nudijo uporabnikom. Nudijo odlične in celovite računovodske storitve, ki si jih stranka lahko samo želi in niso omejene zgolj na golo računovodstvo, temveč posegajo tudi v področje delovne zakonodaje, številnih razpisov za različne subvencije, omeniti pa moramo tudi številne ažurirane informacije, ki jih je mogoče najti na spletni strani podjetja. Skozi leta pridobljeno splošno znanje na področju osebne rasti Simona Klančnik uspešno združuje s strokovnim znanjem v kvalitetno storitev osebnega couchinga, ki ga izvaja zadnja leta in ga v našem podjetju z veseljem koristimo za vse naše zaposlene. Poudariti velja, da Simono Klančnik zaznamujejo pozitiven pristop do človeka, hitra odzivnost in dosledna sistematičnost. Zaradi vsega navedenega smo prepričani v dolgoročnost sodelovanja.

Angelca Ademovič,

direktorica Prohita in direktorica Committa

 

Knjiga je brezplačna. Za kopijo pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.