Rusija je največja država na svetu in je tudi eden najpomembnejših gospodarskih trgov, zato naj bo vaša poslovna komunikacija pravilna in korektna.

Profesionalno narejen prevod v ruščino lahko pomeni razliko med tem, ali bo posel uspel ali ne. Prav zato pri prevajalski agenciji DigitPen stremimo le k najvišji kakovosti. Z nami sodelujejo usposobljeni prevajalci za ruski jezik ter lektorji ruskega jezika, ki so naravni govorci. Ponujamo vam možnosti prevoda iz slovenskega jezika v ruski jezik, na voljo so pa tudi druge kombinacije, na primer prevod iz angleščine v ruščino in obratno. S tem prihranite tako čas kot denar.

 

Prevod v ruščino

V ruščino prevajamo spletne strani, kataloge, brošure in drug reklamni material, priročnike, navodila, poslovna pisma in elektronska sporočila, uredimo ruske prevode ali lekture knjig, člankov in drugega novinarskega gradiva ter ostalih tehničnih ali splošnih dokumentov.  

 

Prevajanje v ruščino pri prevajalski agenciji DigitPen

V prevajalski agenciji DigitPen poskrbimo za pravočasne, kakovostne in cenovno dosegljive prevode ruskega jezika, tako da bo lahko vaša poslovna ali zasebna komunikacija potekala gladko in hitro. Vaše besedilo bo v roke vzel usposobljen in primerno izobražen prevajalec ruskega jezika, pregledal pa ga bo tudi lektor in naravni govorec ruščine, ki bo tekst prilagodil ciljni publiki. Le tako bo vaš prevod v ruščino narejen kakovostno in celovito.